Hey,fiecare e liber sa-si aranjeze viata asa cum vrea...36 de concerte intr-un an nu mi se par multe daca stam sa ne gandim ca anul are 365 de zile...eu una felicit parintii ca au ales sa-l educe in spiritul iris,asa tin copilul departe de televizor ,presa,desene animate ,care devin din ce in ce mai violente ...mai tarziu ,o sa-i puna si o carte in mana ,pe drum pana in orasul unde se tine concertul,asa cum faceam si eu...si o sa mai fac,ca doar SPECTACOLUL ABIA INCEPE...cum aveam putin timp liber in liceu sau facultate,ne adunam mai multi ne luam cursuri sau carti pe tren si plecam spre concerte,eu zic ca e foarte bine ca flavian sa aibe astfel de exemple,sa traiasca in preajma unor oameni cum sunt cei de la iris,eu una am avut ce invata de la ei,de la Mincu' si de la fanii iris,ca am prieteni in toata tara,ne vem sau vb la telefon,si fara fanclub,nu cred ca e o problema asa mare ,cu sau fara fanclub ne putem intalni la concerte sau pur si simplu,intre noi,fara o ocazie anume...desi l-am vazut pe Flavian la multe concerte ,n-am indraznit sa deranjez,eu is mai timida,dar poate o sa avem ocazia sa stam de vorba intr-o zi...mi-am propus sa ajung la Mures,chiar daca e departe de iasi,stiu ca au la Simleu,dupa spusele lui Cosmin,cu o saptamana inainte de Peninsula,iar dupa,pe1 sau 2 august,la Bacau.....abia asteeeeept...acum la sfarsitul lunii Mincu' mai pleaca in Germania sa faca niste analize si sa vada ce are voie si ce nu,si daca e totul in regula ne vedem la concertele astea!!!!