Vesti noi : Joi 6 august la Costinesti la Teatrul de Vara,
sambata 8 august la Garana(undeva langa Resita)
vineri 14 august Eforie Nord Teatrul de Vara....
see ya` there....
gixiris77: Vesti noi : Joi 6 august la Costinesti la Teatrul de Vara, sambata 8 august la Garana(undeva langa Resita) vineri 14 august Eforie Nord Teatrul de Vara.... see ya` there....
De la ce ora este concertul din 14 august Eforie Nord ??
cel de pe 6 august la costinesti, ora 21, pret bilet :20 lei ,
cel de la Eforie ,,revin cu informatii cand aflu..
Concert IRIS la GUITAR FOLK-ROCK FESTIVAL, sambata, 8 august 2009, la Garana (Jud. Caras-Severin), pe scena din Poiana Lupului. Ora...undeva catre seara.
Dupa surse: POSIBIL :IRIS in MAMAIA, 13 august,(revin cu informatii)
SIGUR: IRIS in Eforie, 14 august,Teatrul de Vara.
si cel din Bacau din 16 august ramane neschimbat.
See`ya
pe 16 august vor fi la braila, nu? ori la bacau?!
la braila!
au aparaut albumele editate,eu am gasit mirage luna plina si iris 20 prin benzinariile astea mai mari,in curand o sa gasim si vinilurile pe suport cd,eu am originalele si se aud bine discurile dar nu strica nici cd-urile!
la eforie vor canta la teatrul de vara?
...de mamaia vroiam sa intreb x_x
La Mamaia la teatrul de Vara, ora 21:00 in data de 13.08.209. Au aparut afise in toata Constanta. Ne vedem acolo:)!!!
La mamaia e sigur pe 13 la teatrul de vara, pret bilet 20ron, biletul se da cu loc cu tot la eforie pe 14 o sa fie intrarea libera dar nu se stie sigur inca unde pe afis apare Eforie Nord si Sud... mai revin cu informatii :) sper sa ne vedem acolo
La ce ora incepe cel din Eforie?:D
Zapacita: La ce ora incepe cel din Eforie?:D
Am fost la teatrul de vara din eforie nord si cei de acolo nu stiu inca... sper sa aflam in seara asta la concertul de la mamaia