Intr-adevar biletele sunt destul de scumpe despre asta am vb si cu ei ,si si-au exprimat parerea de rau cu privinta la lucrul asta insa comparatiile intre TNB si alte locatii din tara nu isi au rostul,in primul rand la TNB se plateste inchirierea salii(la fel ca la orice spectacol in sala) si nu e ieftin ,nu mai vb de spectacolul in sine,scena mobila,efecte ,decor ,actori,cum o sa fie si de data asta,ca sa nu mai vb ca pot numara pe degete cate concerte cu bilet au si cate cu intrare libera.
Ce se intampla in Bucuresti la lansari de album si la concerte "cu tema" nu se poate intampla ,decat partial in concertele din tara.Salile si posibilitatile de desfasurare,echipa tehnica ...nu e acelasi lucru deci nu se poate compara,asta e un spectacol unic!Oricum eu ma bucur ca s-a dat startul la concerte si sper sa ne vedem cat de curand ,Bucuresti,Cluj,Iasi nu conteaza.....cine mai merge la concertul din 8 martie ,eu am bilet in sector A rand 3 insa nu stiu pe nimeni cunoscut?Stiu ca o sa vina lily si "Ploiestiu' ,dar nu au acolo ...in rest?dvd-ul am inteles ca e aproape gata ,se aude foarte bine si baietii sunt multumiti,eu una abia astept sa retraiesc momentele din 8 octombrie!Pupici!