in

Fansite Forum

Concerte

Last post 07-28-2010 9:55 AM by rockeritza96. 565 replies.
Page 35 of 38 (566 items) « First ... < Previous 33 34 35 36 37 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  • 01-09-2010 9:08 PM In reply to

Re: Concerte

Hai ca ar suna bine zic eu. Un single asa mai light de primavara nu m-ar deranja :D

• 01-10-2010 9:24 PM In reply to

• scoob96
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 12-01-2008
    • Bucuresti
    • Posts 150

In ultimii ani numai de singeluri light  de primavara avem parte..

No more words...No place for symbols...
    http://ovi96.wordpress.com/
  • 02-28-2010 2:29 AM In reply to

• admin
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 03-09-2008
    • Posts 78

Banuiesc faptul ca de concertele din 1 si 8 martie de la Teatrul National din Bucuresti, ora 19.30, se stie. Si Ardealul va avea parte de "Cuvinte de iubire", in 22 martie, la Teatrul National din Cluj-Napoca, de la ora 19.00. Am inteles ca biletele vor costa 50 de lei.
  • 02-28-2010 2:03 PM In reply to

Era si cazul sa se intample si in Ardeal. In plus, biletele au un pret mult mai rezonabil decat cele din Bucuresti...

• 02-28-2010 8:26 PM In reply to

Intr-adevar biletele sunt destul de scumpe despre asta am vb si cu ei ,si si-au exprimat parerea de rau cu privinta la lucrul asta insa comparatiile intre TNB si alte locatii din tara nu isi au rostul,in primul rand la TNB se plateste inchirierea salii(la fel ca la orice spectacol in sala) si nu e ieftin ,nu mai vb de spectacolul in sine,scena mobila,efecte ,decor ,actori,cum o sa fie si de data asta,ca sa nu mai vb ca pot numara pe degete cate concerte cu bilet au si cate cu intrare libera.

Ce se intampla in Bucuresti la lansari de album si la concerte "cu tema" nu se poate intampla ,decat partial in concertele din tara.Salile si posibilitatile de desfasurare,echipa tehnica ...nu e acelasi lucru deci nu se poate compara,asta e un spectacol unic!Oricum eu ma bucur ca s-a dat startul la concerte si sper sa  ne vedem cat de curand ,Bucuresti,Cluj,Iasi nu conteaza.....cine mai merge la concertul din 8 martie ,eu am bilet in sector A rand 3 insa nu stiu pe nimeni cunoscut?Stiu ca o sa vina lily si "Ploiestiu' ,dar nu au acolo ...in rest?dvd-ul am inteles ca e aproape gata ,se aude foarte bine si baietii sunt multumiti,eu una abia astept sa retraiesc momentele din 8 octombrie!Pupici!

• 03-04-2010 7:06 PM In reply to

admin:
    Banuiesc faptul ca de concertele din 1 si 8 martie de la Teatrul National din Bucuresti, ora 19.30, se stie. Si Ardealul va avea parte de "Cuvinte de iubire", in 22 martie, la Teatrul National din Cluj-Napoca, de la ora 19.00. Am inteles ca biletele vor costa 50 de lei.

Am sunat azi la Teatrul National din Cluj-Napoca si din pacate concertul s-a anulat din cauza unor probleme cu sala.Deci Ardealul nu mai are parte de "Cuvinte de iubire" . SadCrying  

http://rockeritza96iris.wordpress.com/

Nu ma uit in urma, nu traiesc din amintiri
    Chiar de-ar fi sa am lacrimi in priviri!

• 03-04-2010 7:58 PM In reply to

http://www.inalba.ro/evenimente/detalii/concert-iris_15

• 03-05-2010 1:45 PM In reply to

lily_s:

http://www.inalba.ro/evenimente/detalii/concert-iris_15

am sunat la Casa de cultura din Alba sa imi cumpar bilete la concert si am aflat ca nu mai avem Iris nici la Alba CryingCrying

s-a anulat din cauza ca nu se vand bilete Indifferent publicul a cerut Directia 5 si Compact ....nu Iris....

http://rockeritza96iris.wordpress.com/

Nu ma uit in urma, nu traiesc din amintiri
    Chiar de-ar fi sa am lacrimi in priviri!

• 03-05-2010 8:22 PM In reply to

Hmm... si cand ma gandesc ca Iasul MEREU ii asteapta! MEREU!

Numai bine tuturor!
  • 03-11-2010 12:45 PM In reply to

• scoob96
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 12-01-2008
    • Bucuresti
    • Posts 150

Kum -fu pe 1 si pe 8?

• 03-11-2010 5:16 PM In reply to

A fost deosebit,nu se poate descrie in cuvinte ceea ce am vazut si credeti-ma ca  am trecut de ceva vreme de suta de concerte iris si tot ma mai impresioneaza spectacolele lor.....a fost magistral, la inceput ,ca si inainte de fiecare melodie ,o voce de femeie ne spunea povestea ei,dragostea pentru un barbat care parea sa nu-i impartaseasca sentimentele,fata din leagan .....a urmat apartia spectaculoasa "din podea a baietilor ,au fost ridicati de o platforma pe solo-ul lor cu care au debutat la Peninsula,imbracati in alb si cu ochelari de soare,le-am vazut mai intai capetele ,apoi usor usor ,nemiscati (mai putin Cristi),au aparut in toata splendoarea lor si au stat asa pana la sfarsitul solo-ului,a urmat aeterna,decorul era de fapt camera  femeii din poveste ,la fiecare melodie traia intr-un fel,in pat gandidndu-se la el,la oglinda fardandu-se,parfumandu-se,pe banca,privindu-l pe Cisti ,pe scari....la vals si la o iubire alba fara de sfarsit a venit Nadia si a facut acrobatii in aer ,Mincu' ne-a multumit de mai multe ori pentru ca am platit un pret atat de mare si pentru ca am iesit pe "vremea asta din casa",celor care au venit la ambele spectacole si celor care au venit din tara,la sfarsit ne-au spus "e randul nostru sa oferim flori de iris" si ne-au darut irisi, si eu am primit,am mers apoi in spate sa-i felicitam si l-am gasit pe Nelu care o alerga,o gadila,o pupa  pe Iris -Maria (e innebunit dupa copii) fetita lui Cosmin, ne-a intrebat daca ne-a placut,i-am spus ca da ,i-am felicitat,am vorbit s cu  scumpa sotie a lui Nicoara,dupa ce s-a schimbat si Cristi a aparut si ne-a strans in brate ne-am pozat,cu Relu si Valter am facut ceva glume,cu Ervant ( Boro Stick out tongue)la fel,erau si ei multumiti ca a iesit frumos,am aflat ecva de un concert la Timisoara la sfarsitul lunii,nu stiu mai multe ,de fapt nici ei nu prea stiu,am inteles ca vor sa intre in studio pentru inregistrari.A fost un spectacol muncit,gandit,dupa 30 si de ani mai fac asta si e uimitor,nu cred ca mai are rostul sa discutam despre rock,nici macar despre muzica,e pur si simplu ceva special,au fost de toate,balet,acrobatii,teatru,muzica si poezie asta in timp ce afar ningea vca in povesti,sunt deosebiti si ii ador,e un spectacol irepetabil,unic.

• 03-16-2010 7:51 PM In reply to

• admin
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 03-09-2008
    • Posts 78

Pe 10 aprilie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la ora 22.30, concert IRIS. Preturile biletelor sunt de 60 de lei (bilete cu loc), respectiv 45 de lei (bilete fara loc). Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, in reteaua magazinelor Diverta si la Hard Rock Cafe.
  • 03-24-2010 5:05 PM In reply to

• admin
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 03-09-2008
    • Posts 78

Pe 28 martie, de la ora 18.00, IRIS vor concerta la Timisoara, in cadrul “Festivalului Zilele Basarabiei“. Concertul va avea loc la Iulius Mall - FoodCourt.
  • 03-28-2010 12:28 PM In reply to

• admin
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 03-09-2008
    • Posts 78

Concert IRIS & Vita de Vie la Romexpo, pe 23 aprilie de la ora 19.30, in cadrul "RockDay & Romexpo". Pretul biletelor este de 50 de lei. Acestea pot fi achizitionate de pe site-ul http://www.rezervbilet.ro/
  • 04-11-2010 11:05 AM In reply to

• scoob96
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 12-01-2008
    • Bucuresti
    • Posts 150

A fost la iris in HRC cineva? Cine vine pe 23 la romexpo ? Mie imi suna a teapa : la telefon nu raspund , afis oficial nu e....
Page 35 of 38 (566 items) « First ... < Previous 33 34 35 36 37 Next > ... Last »