A fost deosebit,nu se poate descrie in cuvinte ceea ce am vazut si credeti-ma ca am trecut de ceva vreme de suta de concerte iris si tot ma mai impresioneaza spectacolele lor.....a fost magistral, la inceput ,ca si inainte de fiecare melodie ,o voce de femeie ne spunea povestea ei,dragostea pentru un barbat care parea sa nu-i impartaseasca sentimentele,fata din leagan .....a urmat apartia spectaculoasa "din podea a baietilor ,au fost ridicati de o platforma pe solo-ul lor cu care au debutat la Peninsula,imbracati in alb si cu ochelari de soare,le-am vazut mai intai capetele ,apoi usor usor ,nemiscati (mai putin Cristi),au aparut in toata splendoarea lor si au stat asa pana la sfarsitul solo-ului,a urmat aeterna,decorul era de fapt camera femeii din poveste ,la fiecare melodie traia intr-un fel,in pat gandidndu-se la el,la oglinda fardandu-se,parfumandu-se,pe banca,privindu-l pe Cisti ,pe scari....la vals si la o iubire alba fara de sfarsit a venit Nadia si a facut acrobatii in aer ,Mincu' ne-a multumit de mai multe ori pentru ca am platit un pret atat de mare si pentru ca am iesit pe "vremea asta din casa",celor care au venit la ambele spectacole si celor care au venit din tara,la sfarsit ne-au spus "e randul nostru sa oferim flori de iris" si ne-au darut irisi, si eu am primit,am mers apoi in spate sa-i felicitam si l-am gasit pe Nelu care o alerga,o gadila,o pupa pe Iris -Maria (e innebunit dupa copii) fetita lui Cosmin, ne-a intrebat daca ne-a placut,i-am spus ca da ,i-am felicitat,am vorbit s cu scumpa sotie a lui Nicoara,dupa ce s-a schimbat si Cristi a aparut si ne-a strans in brate ne-am pozat,cu Relu si Valter am facut ceva glume,cu Ervant ( Boro
)la fel,erau si ei multumiti ca a iesit frumos,am aflat ecva de un concert la Timisoara la sfarsitul lunii,nu stiu mai multe ,de fapt nici ei nu prea stiu,am inteles ca vor sa intre in studio pentru inregistrari.A fost un spectacol muncit,gandit,dupa 30 si de ani mai fac asta si e uimitor,nu cred ca mai are rostul sa discutam despre rock,nici macar despre muzica,e pur si simplu ceva special,au fost de toate,balet,acrobatii,teatru,muzica si poezie asta in timp ce afar ningea vca in povesti,sunt deosebiti si ii ador,e un spectacol irepetabil,unic.