in

Fansite Forum

Concerte

Last post 07-28-2010 9:55 AM by rockeritza96. 565 replies.
Page 4 of 38 (566 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
  • 07-23-2008 9:55 PM In reply to

Re: Concerte

Sambata, 02.08.2008, in cadrul sarbatorii municipiului Zalau "Zilele Cetatii", IRIS va sustine un recital, intre orele 23..02 - 23.47. Concertul va avea loc la scena amplasata in piata centrala a orasului. Pentru mai multe detalii, doritorii pot accesa programul festivalului: http://www.zileleromane.ro/program.html

In orasul acesta, cu flori de pomana,
    Idiotii zambesc si au fata umana,
    In orasul acesta orice poti sa vinzi,
    Chiar si palide umbre, din umbre de-oglinzi.
  • 07-26-2008 9:02 AM In reply to

Pe 23 august , IRIS va veni in Costinesti :)
  • 07-28-2008 7:47 PM In reply to

pe 2 la zalau si pe 3 august la comanesti judetul bacau ........se anunta ceva de filipissima la iasi dar inca nu e batut in cuie!

• 08-09-2008 10:38 PM In reply to

• Daria
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 03-09-2008
    • Turda
    • Posts 109

IRIS la Turda...va dati seama ca sunt in extaz ? Daca si anul asta ii pierd la mine acasa at e grav...n-o sa mi-o iert in veci...IRIS te astept, deja numai am rabdare, desi intre timp voi fi plecata in concediu, de cand am aflat deja ma gandesc la cand ma intorc din Grecia si nu la cand plec...pentru ca ma intorc exact cand incep zilele orasului si deci e musai sa-i prind pe baieti.....yyyyuuuuppppiiiiii.....

Edit: Ups, in extazul meu am uitat sa precizez data....29, 30 sau 31 august...inca nu stiu sa va spun exact...
  • 08-11-2008 3:46 PM In reply to

Deci, sa recapitulam: gixiris 77 ne-a anuntat de concertul din 17 august de la Tulcea, Zapacita a semnalat concertul IRIS de la Cafeneaua Actorilor din 28 august, iar Daria a postat informatia despre concertul de la Turda, candva in perioada 29-31 august. O sa postez si eu o informatie, despre concertul IRIS si Felicia Filip din data de 16 august de la Festivalul "Redescopera Valea Muresului", care se va desfasura la Rastolita (jud. Mures), intre 15-17 august. Mai multe detalii gasiti aici

• 08-12-2008 6:38 PM In reply to

• Zapacita
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 03-25-2008
    • shitty Bucuresti
    • Posts 94

Iris la Baia Mare pentru "Sarbatoarea castanelor"? http://emaramures.ro/stiri/stire.aspx?newsid=15089

Probabil ca ramane de vazut. Desi articolul mentioneaza in titlu ca asa ar sta lucrurile, deducem ulterior ca inca nu au stabilit nimic.

Festivalul se va desfasura in perioada 26-28 septembrie

www.zapacita.ro
    http://anaciobanu.wordpress.com

Eu merg inainte prin ploi si vant nebun
    Va port mereu in suflet si stiu c-am s'ajung!
  • 08-14-2008 2:36 PM In reply to

pe 3 septembrie la cerbul de aur vor avea o surpriza impreuna cu directia 5.....ramane sa vedeteti!.....iar pe 15 august au in tg Ocna 

• 08-14-2008 4:14 PM In reply to

nu-i nici o surpriza a scris in evz de ieri ce se va intampla acolo, oricum misto ideea.
    How does it feel
    How does it feel
    To be on your own
    With no direction home
    Like a complete unknown
    Like a rolling stone?
  • 08-16-2008 2:29 PM In reply to

uitasem....astazi mare concert iris si felicia filip in comuna rastolnita.....jud mures!.....buna seara rastolnitaaaaa! 

• 08-17-2008 12:20 AM In reply to

Concertul IRIS de la "Zilele municipiului Turda" va avea loc in data de 30 august 2008.

Filed under: , ,
  • 08-21-2008 5:57 PM In reply to

uitasem ca tot la cerb o sa fie recital iris in seara de 6 septembrie ,seara ce se incheie cu Simply red!

• 08-22-2008 11:47 AM In reply to

Concert Iris ... 23 august - Teatrul de vara Costinesti ;) meet you there :D
  • 08-22-2008 11:51 AM In reply to

uitasem ... si pe 25 sau 26...:-s :-?? la eforie nord ... tot teatrul de vara .... ma mai informez.. si va dau o data sigura :)

• 08-31-2008 9:47 AM In reply to

In 14 septembrie, IRIS va concerta la Galati, pe Stadionul Siderurgistul.

• 09-20-2008 12:03 AM In reply to

sambata 20 septembrie la ora 20:00 baietii sunt invitati la cerbul de aur forever,o emisiune la tvr.....sa nu-i pierdeti....cat despre concert ce sa zic a fost in primul o bucurie enorma  pt mine ca am reusit sa ma vad cu ei(trecuse ceva timp de cand nu-i mai vazusem)..pe mincu' l am gasit razand ,spunand bancuri iar asta m a linistit enorm,m-am calmat pt. ca daca nu-l vad o perioada mai lunga ma ingrijorez......am asistat la conferinta de presa de dimineata,apoi la probe,iar dupa a fost concertul.....cam devreme pt. iris,trebuia ca tvr ul sa tina cont mai mult de acest nume dar in cele 40 de minute baietii si-au facut treaba foarte bine.....nu mi-a placut publicul,ce-i drept era mult prea devreme ,repet,lumea abia venea......dar na ...am facut noi galagie,am fluturat bannerul,iar cristi si valter au ras pe rupte,cand ne-au vazut pe noi 2 cum ne agitam in fata scenei ...ei ca sa nu fiu asa rea,mai erau totusi fani si din bucuresti,tg mures si cei din brasov....dar n-a fost ca la celelelate concerte.....majoritatea stateau la un concert rock,ca la teatru....si mie -mi place tare mult la teatru,dar teatru e teatru....concertul e concert.....bestiali au fost si simply red ,au sunat impecabil.....in rest ce sa zic,inca sunt mahnita de "plecarea" lui fane iordache....pacat,ne manelizam pe zi ce trece....totul e o "telenovela"......numa' bine, deocamdata baietii au luat o pauza dupa galati......asteptam concerte....

Page 4 of 38 (566 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > ... Last »