sambata 20 septembrie la ora 20:00 baietii sunt invitati la cerbul de aur forever,o emisiune la tvr.....sa nu-i pierdeti....cat despre concert ce sa zic a fost in primul o bucurie enorma pt mine ca am reusit sa ma vad cu ei(trecuse ceva timp de cand nu-i mai vazusem)..pe mincu' l am gasit razand ,spunand bancuri iar asta m a linistit enorm,m-am calmat pt. ca daca nu-l vad o perioada mai lunga ma ingrijorez......am asistat la conferinta de presa de dimineata,apoi la probe,iar dupa a fost concertul.....cam devreme pt. iris,trebuia ca tvr ul sa tina cont mai mult de acest nume dar in cele 40 de minute baietii si-au facut treaba foarte bine.....nu mi-a placut publicul,ce-i drept era mult prea devreme ,repet,lumea abia venea......dar na ...am facut noi galagie,am fluturat bannerul,iar cristi si valter au ras pe rupte,cand ne-au vazut pe noi 2 cum ne agitam in fata scenei ...ei ca sa nu fiu asa rea,mai erau totusi fani si din bucuresti,tg mures si cei din brasov....dar n-a fost ca la celelelate concerte.....majoritatea stateau la un concert rock,ca la teatru....si mie -mi place tare mult la teatru,dar teatru e teatru....concertul e concert.....bestiali au fost si simply red ,au sunat impecabil.....in rest ce sa zic,inca sunt mahnita de "plecarea" lui fane iordache....pacat,ne manelizam pe zi ce trece....totul e o "telenovela"......numa' bine, deocamdata baietii au luat o pauza dupa galati......asteptam concerte....