in

Fansite Forum

Alte discutii

Last post 06-25-2010 7:37 PM by Cismaru Alexandru. 68 replies.
Page 1 of 5 (69 items) 1 2 3 4 5 Next >
Sort Posts: Previous Next
  • 09-12-2009 9:38 PM

Alte discutii

Stiu ca deseori intram in off topic asa ca m-am gandit sa creez acest "new post"...  Si pot fi si discutii foarte scurte ( de 2-3 zile doar), care nu necesita un topic nou! :D

• 09-12-2009 9:44 PM In reply to

Re: Alte discutii

Si as vrea sa incep de exemplu cu aceasta reeditare a discografiilor. Eu sunt din Tulcea si deobicei toate chestiile ajung mai greu. Neexcluzand Cd-urile. Aici este un singur loc in care pot gasi, in centru, si stiu ca mi-e mila de doamna aceea pe care am stresat-o pana mi-a cerut numarul de telefon sa ma anunte cand ii mai vin cd-uri. Am de gand sa imi cumpar toata discografia reeditata( desi le am multe pe casete, viniluri) :D!! . Chit ca mi-am facut un calcul si iese muuuult peste "bugetul" meu de licean, tot incerc.. sa mai gasesc bani. Deocamdata aici in oras am gasit doar matase alba si luna plina. Am insa si athenaeumurile si aniversarea de la Diverta, dinn Constanta. Where is the point: Vreau sa stiu cum pot afla in timp "real" cand si ce mai apare:D Am inteles ca primele 5 vor aparea odata cu marele concert. Restul de cd-uri? Voi ce stiti?

• 09-13-2009 12:24 AM In reply to

Alex, inspirata ideea topicului. de acum nu o sa am tendinta sa imi cer scuze ca ma abat de la subiect Yes daca intri pe discomania gasesti in colectia de aur 7 materiale discografice reeditate: Matase alba, Luna plina, Athenaevm (vol I, II), 4 Motions, Iris 2000 si  Iris 20 de ani. 

la happy hour zicea Cristi ca mesajele de la fani pentru el pot fi lasate pe craiovamaxima.ro. "chiar ii rog.", adauga el. replica lui mi-a adus un zambet (si chiar mai mult...) :)

Numai bine tuturor!
  • 09-13-2009 9:35 AM In reply to

Am inteles ca pe 8 octombrie se vor lansa primele 5 albume ale trupei. Asta e foarte bine.

In lumea de astazi, cred ca totul se rezolva usor pe internet, iar materialul discografic iti ajunge prin curierat. E simplu. Incearca.

Brad, unde vad si eu ce zicea Cristi ? Sunt curios. Multumesc.

Mai dulce e victoria...
  • 09-13-2009 9:38 AM In reply to

Personal cred ca e o tampenie. Vor fi prea multe new posturi si lumea o sa fie dezorientata. Unde, cum, ce, de cand, concert, la ce ? Simple intrebari care pot suci mintile oricui. Eu zic ca e bine sa lucram pe vechile posturi ca sa nu aglomeram prea mult.

Toate bune...

Mai dulce e victoria...
  • 09-13-2009 10:19 AM In reply to

pepeni, linkul l-am postat in topicul Din presa. e o replica din "happy after hour".

Personal, nu cred ca ne vom incurca postand aici, deoarece e vorba de discutii de 2-3 zile, dupa cum amentionat Alex. o sa fie un soi de chat. Topicurile mari vor fi folosite ca si pana acum Wink

Numai bine tuturor!
  • 09-13-2009 12:43 PM In reply to

Da,exact. Aici nu postam concerte sau lucruri din presa, infiintarea fan-clubului, impresii de concerte, etc. Aici scriem orice nu se incadreaza in topicurile deja existente, si pot fi multe lucruri..  In priviinta discografiei: Mersi,auzisem de siteul discomania, vroiam sa ma asigur daca este actualizat la zi. Iar in priviinta luatului de pe net.. m-am cam invatat minte... SI cu cd-uri si chiar si o chitara de 220 euro pentru care am strans 2-3 ani mi-a sosit...altfel.. Prefer sa folosesc netul doar ca sursa de documentare (in cazul asta, sa vad daca a mai aparut ceva. Si cum aflu de un album nou sa ii spun vanzatoarei de acolo ce sa "aduca".

• 09-13-2009 1:32 PM In reply to

Daca e vorba de discomania cred ca sunt seriosi.

Am inteles ce ai propus tu cu topicul, dar sa nu incurcam in rest. Buna ideea.

Brad, Alex, veniti la Polivalenta ?

Brad mersi de happy hour.

Mai dulce e victoria...
  • 09-13-2009 3:26 PM In reply to

Nu,din pacate din foarte multe movive pe care nu ma apuc sa le explic aici nu pot Sad Insa am sa vad ce fac pana la urma cu discomania.

• 09-13-2009 7:19 PM In reply to

• scoob96
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 12-01-2008
    • Bucuresti
    • Posts 150

Ce ghitara ? alex?

No more words...No place for symbols...
    http://ovi96.wordpress.com/
  • 09-13-2009 10:01 PM In reply to

http://www.thomann.de/gb/thomann_gitarren_set_g37.htm  Am primit-o la 3 luni dupa termenul stabilit, si fara husa.. (era mai scumpa cand am cumparat-o eu, nu era criza)

• 09-14-2009 10:11 AM In reply to

apropo de chitari: aveti idee sub ce pseudonime se logheaza valter si boro pe rgc?

Numai bine tuturor!
  • 09-14-2009 11:17 AM In reply to

• scoob96
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 12-01-2008
    • Bucuresti
    • Posts 150

Nush daca iau de acolo...Valter foloseste Gibson Les Pauls Alpin White, Apoi Fender Stratocaster,Pe vremuri avea si Jackson,Les Pauls Sunburst

Boro foloseste  Yamaha,Fender,

No more words...No place for symbols...
    http://ovi96.wordpress.com/
  • 09-14-2009 12:11 PM In reply to

rgc-romanian guitarist community

Felix Barca, Manuel Savu (Trupa), Valter Popa, Doru Borobeica (Iris), Adrian Cearnau si Adrian Lici (H.B) au pus bazele comunitatii rgc (www.rgc.ro) ce a lansat si prima revista virtuala din romania pentru chitaristi (asta se intampla prin 2005). Ma gandeam ca daca valter si boro au fost printre cei care au infiintat forumul/comunitatea, se mai logheaza si ei din cand in cand sa mai vb cu chitaristii romani din tara si din lume. fire curioasa, ma intrebam sub ce pseudonime strabat ei caile NETede.
    Numai bine tuturor!
  • 09-14-2009 2:53 PM In reply to

Ceva care astazi m-a dezgustat. Mihai Bendeac, fost Mondenii vine la Antena cu noi personaje pe care le imita. E ok. Din lista lui de personaje am vazut unul care m-a deranjat: Cristi Minculescu. Scurt: de ce vrea Bendeac sa il imite pe Cristi Minculescu ? E strigator la cer.

http://mihaibendeac.ro/archives/1090

Ce parere aveti ? Eu sunt dezgustat.

Mai dulce e victoria...
Page 1 of 5 (69 items) 1 2 3 4 5 Next >