in

Fansite Forum

Alte discutii

Last post 06-25-2010 7:37 PM by Cismaru Alexandru. 68 replies.
Page 5 of 5 (69 items) < Previous 1 2 3 4 5
Sort Posts: Previous Next
  • 12-26-2009 3:30 PM In reply to

Re: Alte discutii

aa,mersi mult!

• 12-28-2009 7:23 PM In reply to

Formatia AC/DC ar putea fi nevoita sa anuleze un concert sold-out din pricina puterii sunetului ce potrivit expertilor reprezinta un pericol pentru pasarile din zona.

Asociatia pentru drepturile animalelor din Austria are de gand sa dea formatia in judecata daca concertul de pe aeroportul Wels nu va fi anulat.

Hans Uhl (BirdLife) declara ca habitatul acestor pasari ar putea fi distrus de piese ca Highway To Hell sau You Shook Me All Night Long.

'In acea zona se afla una din cele mai mari colonii de pasari din Austria iar habitatul lor ar putea fi pus in pericol.' a declarat acesta.

Concertul din Austria este programat pentru luna mai.

metalhead

cip si poe [perusii mei] iubesc ac/dc-ul.... si il asculta TARE! hmm...

Numai bine tuturor!
  • 01-15-2010 4:25 PM In reply to

• scoob96
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 12-01-2008
    • Bucuresti
    • Posts 150

Stiu ca intrebarea a mai fost pusa , dar ce album va place cel mai tare?   Mie unu imi place Luna Plina.

No more words...No place for symbols...
    http://ovi96.wordpress.com/
  • 01-15-2010 5:32 PM In reply to

• Doom
    • Top 25 Contributor
    • Joined on 06-13-2008
    • Sibiu
    • Posts 21

Toate albumele au ceva special, dar cel mai mult imi place IRIS I.Cand aud la concerte piese ca "Noaptea","Pe ape","Trenul fara nas", ma trec fiorii.

• 01-16-2010 8:28 PM In reply to

Eu am cateva intrebari la care nu pot raspunde in viata asta. Una ar fi care imi place mai mult intre Bon Scott si Bryan Johnson, ce e mai tare led zepp sau deep purple, dar una cred mai importanta este aceasta, cu alegerea albumului preferat iris. Intr-o vreme preferam Luna plina, altcandva muream dupa iris 1993, apoi mi-a placut iris 1, iris 4, preferam intr-un timp aniversarea de 20 de ani, acum chiar nu mai stiu...
  • 01-16-2010 9:23 PM In reply to

• scoob96
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 12-01-2008
    • Bucuresti
    • Posts 150

IMi place deep purple cu blackmore si coverdale (vezi stormbringer) si led zeppelin IV (Untitled four symbols). La ac/dc il prefer pe Bon Scott . Ca album iris imi place si cei ce vor fi desi multi au zis ca nu e cine stie ce . Sigur aeterna si dorinta sunt cam slabute , dar au acolo Ingerii Goi, Lacrimi de roua , Cantec fara de sfarsit si multe altele plus ca se aud mult mai mult/bine clapele ...Asa ar fii mai multe intrebari : Van Halen vs. Europe .. Judas Priest vs. Iron Maiden, Megadeth vs. Metallica, Depeche mode vs. AHA! Kiss vs.Halloween vs.WASP vs. Alice Cooper , Ac/Dc Vs. Free, The Who vs. Rolling Stones   si multe altele..
    No more words...No place for symbols...
    http://ovi96.wordpress.com/
  • 06-24-2010 11:31 PM In reply to

Au aparut pe youtube niste filmulete cu un concert din Helsinki. Stie cineva niste detalii, cu ce ocazie au fost, pentru cine au cantat sau ceva de genul?

• 06-25-2010 7:12 AM In reply to

Aici sunt detalii despre concertul din Finlanda

http://www.libertatea.ro/stire/iris-va-canta-pentru-romanii-din-finlanda-292718.html

salutari tuturor

• 06-25-2010 7:37 PM In reply to

Mersi de link! Banuiam ca e pentru romani sau ceva de genul pentru ca Mincu vorbea doar romaneste intre piese. Salutari!

Page 5 of 5 (69 items) < Previous 1 2 3 4 5