in

Fansite Forum

IRIS-GODS OF ROCK

Last post 06-25-2008 6:44 PM by cantafabule. 12 replies.
Page 1 of 1 (13 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 04-28-2008 11:55 PM

IRIS-GODS OF ROCK

MULTI SPUN CA ROCK-UL NU ARE LEGATURA CU DUMNEZEU-GRESIT!GANDITI-VA CAT DE IUBITI SUNT-ACOLO UNDE E ATATA IUBIRE NU ARE CUM SA NU EXISTE DIVINITATE,HAR-CAND CINEVA VA INTREABA DE CE VA PLACE IRIS,PROBABIL CA SPUNETI:PENTRU CA ASA SIMT!DECI,IRIS A DEVENIT IN TIMP UN SENTIMENT,UNUL FRUMOS,CARE IZVORASTE DIN SUFLET SI CARE ODATA TRAIT NU MAI POATE FII ALUNGAT SAU RENEGAT.GANDITI-VA DE CATI ANI REZISTA IRIS-30-O VIATA DE OM,ASA CA  PUTEM SPUNE,DE IRIS CA ESTE DEJA O FIINTA,CARE ARE O VARSTA SI CARE PRIN PRESTATIA EI DOVEDESTE CA INDIFERENT CATI ANI VOR TRECE,VA RAMANE MEREU VIE IN MEMORIA NOASTRA SI A GENERATIILOR CE VOR URMA.

"IAR CAND NOI NU VOM MAI FII,VA VETI AMINTI CA A FOST ODATA-IRIS!"

Filed under:
  • 04-29-2008 7:58 AM In reply to

• worst
    • Top 50 Contributor
    • Joined on 04-29-2008
    • Posts 5

Re: IRIS-GODS OF ROCK

si zeii ce au divin in ei? ....sunt doar niste falsi dumnezei

IRIS nu e o fiinta ,e o trupa buna si atat.Formata din oameni ca noi toti ceilalti cu virtuti si pacate.Isi castiga existenta prestand servicii muzicale.

Poate o fac mai bine ca altii,bravo lor, dar asta nu-i face cu nimic superiori altor fiinte umane.Cat despre iubire sa fim seriosi , ei nici macar nu si-au dat acordul pt existenta acestui site, atat de mult isi iubesc si respecta fanii...ca sa nu mai vorbesc de tariful "cantarilor" de pretul cd-urilor etc....cam materialisti zeii astia plini de iubire,nu crezi?

• 04-29-2008 11:07 AM In reply to

faptul ca formatia IRIS cere mult la concerte mi se pare foarte normal.gandeste-te la fetitzele care se fatzaie pe scena,adica ele sa castige mai mult decat Iris.aici e vorba de valoare si valoarea se plateste pe masura.faptul ca sunt superiori altora,aici ma gandesc la formatie,bineinteles!pai ei spre deosebire de multi altii or sa fie nemuritori prin calitatea pe care au adus-o muzicii si prin faptul ca indiferent cati ani vor trece,melodiile lor vor ramane forever.acum sa nu gandim ca iris sunt zei,e o metafora,nu incep acu sa ii preaslavesc si sa ma inchin la ei,am spus doar ca au ceva in plus fata de alte formatii si ca lasa ceva in urma care nu se va sterge niciodata.

pace!

• 04-29-2008 11:30 AM In reply to

worst, esti cam dur, cum ai zis si tu ei isi castiga painea din muzica atunci mi se pare absolut normal sa cante pe bani si sa-si vanda munca, tie nu ?. nu cred ca cineva e atat de naiv sa creada ca ei canta pentru fani sau canta de dragul de a canta, sincer eu nu mai vad de ceva ani la ei nici o placere de a canta, lucrul care trebuie sa recunosc ca ma deranjeaza da si-l inteleg intr-un fel. si intr-adevar Iris e o trupa dificila in relatia cu fanii si nu-s nici aproape de a fi perfecti atat din pct. de vedere muzical cat si uman dar nimeni nu poate sa nege ca Iris e o trupa absolut speciala pentru Romania, faptu ca au rezistat atatia ani si au incercat sa se adapteze la context si de cele mai multe ori le-a iesit bine de tot, pentru asta cred ca trebuie in primul rand respectati si iubiti (macar de unii dintre noi) .

cat despre site, nu e vina lor ci a managementului, Iris n-avut niciodata un om care sa se ocupe de imaginea lor si cred eu se vede asta.

How does it feel
    How does it feel
    To be on your own
    With no direction home
    Like a complete unknown
    Like a rolling stone?
    Filed under:
  • 05-04-2008 11:51 AM In reply to

Exista oare zei? De ce vi se pare mare pretul cd-urilor? Pai daca fetitele cu fustite si manelistii au preturi de 20 lei pentru un cd, Iris cat vreti sa ceara? Din muzica traiesc si ei, trebuie sa aiba si preturi normale la produsele lor si la concerte. :)

• 05-05-2008 5:13 PM In reply to

• worst
    • Top 50 Contributor
    • Joined on 04-29-2008
    • Posts 5

pai sa ceara si 100 de euro pe un cd ,cine-i opreste?  daca sunt prosti sa plateasca , bravo lor...nu-i asta problema ci faptul ca-i considerati mai mari decat sunt...auzi tu la ei....zeii rockului....sunt doar una din miile de formatii rock ,buni pentru Romania ,mediocrii fata de occident ,cat despre varsta de cand longevitatea e un criteriu valoric? sunt si in Romanica trupe mai vechi asa ca lasati-o mai usor cu zeii rockului , macane rau de tot .....

• 05-05-2008 5:30 PM In reply to

si mie mi se pare un pic deplasate apelativele de genu. da ce-au Iris pt. rocku romanesc n-a facut nimeni si nu-mi da ex. Phoenix, Phoenixul a murit in 77 ce s-a intamplat dupa 90 a fost si e "Covaci insa eu", Sfinxul la fel dupa plecarea lui Aldea n-a mai fost ce era, Cargo au fost extrem de buni pana acum vreo 3-4 ani dar n-au avut niciodata sa zicem "prestanta" irishilor, Holograf cre ca nu tre sa justific, Celelante Cuvinte extrem de valosi dar n-au avut continuitate, Semnal M si ei f. buni dar dupa ce s-a dus Merca au mai avut o incercare timida cu un nou dublu album dar nimic notabil si restu, restu e tacere vb. lui Caranfil . Hai sa lasam comparatiile cu cei de afara gandeste-te ce cond. au fost la ei si ce cond. au fost la noi pana in 90. Da faptul ca au rezistat atat da e un criteriu valoric, cel putin faptul ca au fost ceruti de public, ti-ai pus probleme ce trupe din ro. ar mai putea strange aproape 20 de mii de oameni platitori de bilet ? iti zic eu nici una, nici macar marele Phoenix( pe care btw il iubesc si respect ) n-ar putea, la Cluj ultima data au cantat cu sala jumate goala foarte trist dealtfel . ps : sper sa nu fii uitat vreo trupa mare din romanica
    How does it feel
    How does it feel
    To be on your own
    With no direction home
    Like a complete unknown
    Like a rolling stone?
  • 05-06-2008 9:11 PM In reply to

Tin minte ca prin 2001 sau 2002, la un concert la Arenele Romane cu Zob, Vita de vie si Iris, cei de la Vita de vie au cantat inaintea Iris-ilor. Si Adrian Despot a anuntat ca urmeaza sa intre pe scena "Dumnezeii muzicii rock". Desigur ca era o figura de stil, dar simplul fapt ca pot fi numiti asa de colegii de breasla spune multe despre respectul de care se bucura Iris. Normal ca nu poti asemui pe Dumnezeu cu nimic altceva, fie el/ea lucru, fiinta sau aiurea. Si tot normal e faptul ca baietii de la Iris sunt niste oameni obisnuiti, ca si noi toti, cu pacatele si virtutile lor. Worst, ai spus ca Iris nu e o fiinta, ci o trupa buna, care face muzica mai bine decat altele. Ai perfecta dreptate. Asta insa nu ii poate impiedica pe cei care ii iubesc sa ii numeasca zei, Dumnezei sau alte apelative. Pentru ca au fost numiti Dumnezei si zei ai muzicii rock, nu altceva. Mai spuneai tu de tariful mare pe care-l percep pentru cantarile lor. Mi se pare normal, in conditiile in care aceasta este activitatea din care traiesc. Iar preturile la produsele lor muzicale nu mi se par nici mari, nici mici, ci se inscriu in nota tuturor celorlalte produse similare de pe piata. Cat priveste faptul ca "exista destui prosti care sa plateasca" pentru produsele Iris, da-mi voie sa nu comentez afirmatia asta. Te intrebai de ce ar fi longevitatea un criteriu valoric. Dar de ce nu ar fi? Iris a rezistat in muzica, cu bune si cu rele, peste 30 de ani. E cea mai apreciata trupa de rock in Romania. 20000 de spectatori la un concert inseamna ceva. Si sincer, nu ma indoiesc de faptul ca ar fi facut fata cu succes si afara, in conditiile unui management eficace si a unei imagini pe masura. Daca aveam si noi conditiile pe care le-au avut trupele de dincolo, ai fi auzit de Iris si peste hotare. Mirage ti-a dat exemplu de trupe din Romania care sunt iubite, dar n-au avut succesul de care se bucura Iris. Nu stiu cata lume si-ar mai fi amintit de Iris daca erau o trupa cu o activitate de 2-3 ani. Iar in ceea ce priveste site-ul, ti-a raspuns Mirage. Iris, din pacate, nu a avut pe cineva anume din interior care sa le promoveze imaginea, fie pe un site oficial, fie altundeva. Nu stiu daca e implicit vina lor sau a altcuiva. Sper , totusi, ca se va intampla acest lucru candva. Imi place sa cred ca site-ul asta poate fi un prim pas in acest sens.

In orasul acesta, cu flori de pomana,
    Idiotii zambesc si au fata umana,
    In orasul acesta orice poti sa vinzi,
    Chiar si palide umbre, din umbre de-oglinzi.
  • 05-07-2008 10:50 AM In reply to

• worst
    • Top 50 Contributor
    • Joined on 04-29-2008
    • Posts 5

Wooww , pai daca a zis Despot ,ce mai tura-vura, e sigura treaba...dar apropo cine-i Despot?...cine-i Vita de Vie sunt macar niste zeisori si ei?

sau sunt baietii aia care au tradus si ei niste piese din engleza in romana ca multe alte trupe divine din Romanica...

P.S. eu nu am zis ca sunt prosti cei care cumpara Iris la preturile actuale, care pentru multi romani sunt totusi mari , ci daca ar cumpara si la 100 euro cd-ul sau hai de la 20 in sus cat e un cd in occident

• 05-07-2008 12:53 PM In reply to

worst-devii simpatic.e simplu,daca itzi place- asculti- daca vrei sa cumperi cd original-cumperi -daca nu le iei de pe DC gratis,nu te obliga nimeni sa fii de acord sau sa asculti iris poti in continuare sa asculti manele-ALEA SUNT MEREU NOI-   :)))))

• 05-07-2008 3:19 PM In reply to

• Daria
    • Top 10 Contributor
    • Joined on 03-09-2008
    • Turda
    • Posts 109

peacemaker:

worst-devii simpatic.

Ca bine zici...

Daca tot e asa de plina tzara asta de "stupid people" si e atat de rau aici, de ce nu leave din tzara cei care sunt "inteleligenti, elevati si beautiful" ? Ca nu cumva sa fie contaminati de restul multimii, ca ar fi pacat...nu am mai avea valori plecate in Occident. Sau e doar placerea romanashului de-a cauta sa fie cat mai interesant si de a zambi superior inspre cei care nu sunt ? hhmmm Hmm

Cu alte cuvinte....never mind....scuzati-ma...m-a cam luat gura pe dinainte, dar sunt asa de satula de "impresari"...

P.S. Scuzati daca mai aveti puterea si off topicul...Smile 

• 06-21-2008 1:42 PM In reply to

Eu am o singura intrebare : de ce la toate concertele in care participa si alte trupe ei sunt ultimii care intra pe scena ?

Imi raspund singura : pentru ca daca ei ar canta primii s-ar cara publicul acasa iar celelalte formatii ar canta doar pentru cei care mai au bere in pahar sau vreun mic ratacit prin farfurie . 

• 06-25-2008 6:44 PM In reply to

La mai toate concertele, trupele de valoare sunt cele care incheie manifestarile. Asa e, lumea vine sa vada ceva cunoscut si placut, prea putini se inghesuie pentru cei care incearca sa se afirme. Adevarul ca nu prea incearca nimeni sa se afirme, totul oscileaza intre sublimul ridicol si kitsch. Au fost si pseudomanifestari la care IRIS n-au cantat ultimii ( vezi maimutareala din Bucuresti de la campania electorala a lui Orban ).

In orasul acesta, cu flori de pomana,
    Idiotii zambesc si au fata umana,
    In orasul acesta orice poti sa vinzi,
    Chiar si palide umbre, din umbre de-oglinzi.
Page 1 of 1 (13 items)